Krug prijatelja Brune Gröninga

Sve informacije u vezi s uvodnim predavanjima možete dobiti na broj: 063/315-409.

Krug prijatelja Brune Gröninga jedno je od najvećih udruženja za iscjeljenje duhovnim putem, koje nastavlja Djelo Brune Gröninga širom svijeta. Neovisno o religiji ili naciji, zainteresirani i oni koji traže pomoć ovdje mogu saznati kako se može primati iscjeljujuća snaga. Pritom se često događaju začuđujuća iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja. U Bosni i Hercegovini postoje zajednice Kruga prijatelja Brune Gröninga u Sarajevu, Zenici, Banjaluci i Mostaru. Kontakt broj Zajednice u Mostaru: 036/552-932, 063/315-409.

 

 

     Medicinsko-znanstvena stručna grupa

 

MWF je internacionalno udruženje, s nekoliko tisuća liječnika i predstavnika drugih zanimanja na području liječenja u preko 60 zemalja. Liječnici stručne grupe u radnim krugovima provjeravaju iscjeljenja koja su nastupila primjenom Učenja Brune Gröninga.

 

 

Okupljamo se iz puno zemalja…

 

U Krugu prijatelja mi mladi susrećemo se u omladinskim Zajednicama širom svijeta. Učenje Brune Gröninga pomaže nam da svoj život uredimo samosvjesno i uspješno. Primanjem iscjeljujuće snage nestaju bolesti, strahovi, ovisnosti o drogi, depresiji, ili poteškoće u školi, na studiju ili u poslu. Životna radost i sampouzdanje postali su čvrste vrijednosti u našem životu.

 

„Tvoje misli oblikuju tvoj život kako ga živiš“

                                                                                               Bruno Gröning

 

  

Iscjeljenje od strahova i napada panike nakon konzumiranja LSD-a

putem učenja Brune Gröninga

 

U dobi od 12 godina počeo sam pušiti cigarete i piti alkohol. S 15 godina pušio sam marihuanu i hašiš, a sa 17 prvi sam put došao u kontakt s LSD-om. S 19 godina doživio sam, pod utjecajem LSD-a, jedan horror-trip (stravičnu viziju). Nakon toga, strahovi i napadi panike mučili su me šest godina, usprkos uzimanju lijekova i liječenju u bolnici. U srpnju 2000. čuo sam za učenje Brune Gröninga i od prosinca 2000. slobodan sam od napada panike i tog teškog duševnog oboljenja. Više ne uzimam nikakve droge, čak sam se odviknuo i od pušenja.

 

 

 


 

 

Komentariši