KRUG PRIJATELJA BRUNE GRÖNINGA

KRUG PRIJATELJA BRUNE GRÖNINGA

Zajednica Mostar

 

 

Godine 1949. ime Brune Gröninga preko noći se probilo u javnost, na svjetlo dana. Tisak, radio i filmske vijesti izvještavali su o nevjerojatnim iscjeljenjima. Bruno Gröning je za sobom ostavio znanje o primanju iscjeljujuće snage. Uspoređivao je čovjeka s baterijom koja u svakodnevnoj upotrebi ostaje bez snage i mora se stalno ponovo puniti. Kao što ni prazna baterija ne može funkcionirati, tako ne može ni oslabljeno tijelo ispunjavati svoje zadaće. Posljedice su napetost, strah od života i na kraju bolest. Prema Bruni Gröningu nema neiscjeljive bolesti. Rekao je: „Bog je najveći liječnik“. Mnogobrojni izveštaji o uspjesima, koji su liječnički provjereni, dokazuju aktualnu djelotvornost njegovog učenja.

 

Ovdje na duhovnom putu ne postoji neiscjeljivo, ni bolovi, ni patnje, ni brige, ovdje postoje zdravlje, radost, milina i pouzdanje.“

                                                                                                 Bruno Gröning

 

2 komentara

  1. Je li ovaj “Blog” još uvijek aktuelan? Mislim, ima li interesa za razmjenu mišljenja na temu “Iscjeljenje dudovnum putem pomoću Učenja Brune Gröninga”?
    Moje prvo pitanje osnivaču Bloga: Od kada ste u Krugu prijatelja Brune Gröninga?
    Radi jednostavnije i brže komunikacije ja ću ubuduće za naziv upotrebljavati skraćenicu: KPBG, ukoliko se nema nešto protiv.

    Srdačan pozdrav i Božji blagoslov

    Senbulen

  2. Da, ovaj blog je jos uvijek aktuelan, mozete poslati vas komentar. Ja sam u KPBG vec dvije godine. Tu sam se uvjerila u istinitost Bruninih rijeci i dozivjela puno dobroga. Ovaj blog je blog Zajednice KPBG u Mostaru koja postoji od 1996. godine. Zelim Vam svako dobro. Srdacan pozdrav.

Komentariši