Palica mira

Liječenje duhovnim putem i mir u svijetu našli su dodirnu točku.

Društvo molitve za svjetski mir dodjeljuje nagradu „Palica mira“ Krugu prijatelja Brune Gröninga u četvrtak, 23. Svibnja 2013. godine u Ujedinjenim nacijama u Njujorku.

Jedna od najvećih neprofitnih organizacija posvećena duhovnom liječenju, Krug prijatelja Brune Gröninga , primiće nagradu „Palica mira“ koju dodjeljuje veoma poznato društvo molitve za svjetski mir, 23. 5. 2013. godine u 13,00 do 14,30 sati po lokalnom vremenu u kapeli Tilman u crkvenom centru Ujedinjenih nacija, koji se nalazi u Prvoj aveniji, u 44. Ulici, u Njujorku.

Bruno Gröning (1906.-1959.) bio je njemački iscjelitelj koji je postao međunarodno poznat kroz čudotvorna iscjeljenja koja su se dogodila 1949. godine.

Od 1979. godine Krug prijatelja Brune Gröninga (internet adresa), sa sjedištem u Njemačkoj, počeo je da promoviše njegovo učenje i kako doći u kontakt sa božanskom iscjeljujućom energijom (heilstrom na njemačkom) koja nas sve vrijeme okružuje i koja je svakome dostupna. Danas postoji preko 3000 zajednica širom svijeta.

Iskoristite ovu mogućnost da sami vidite, čujete i osjetite kako je rad ove grupe pomogao ljudima sa velikim zdravstvenim problemima, ovisnostima i svakodnevnim brigama.

Komentariši